USA Dag 12 – 22 juli

Hotellet erbjöd den bästa hotellfrukost som vi har stött på hittills, men den är ändå rättså torftig jämfört med en normal svensk hotellfrukost. Eftersom Forever 21 hade misslyckats att plocka bort larmet på Annes byxor, gick vi dit och fick det fixat. Sedan påbörjade vi vår vandring söderut. Denna gång gick vi längs 5:e avenyn tills där den korsar Broadway vid det kända strykjärnshuset. Överallt finns det något intressant att titta på (och handla). Efter några timmar var vi nöjda och tog tunnelbanan tillbaka till hotellet där vi planerade kvällen.

Vi bestämde oss för att dela på oss. Pojkarna for iväg och tittade på när New York Mets spelade baseball och tjejerna hade en myskväll på hotellet.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *