USA Dag 7 – 17 juli

Anne och jag började dagen med ett morgondopp i Atlanten, denna gång utan delfiner. Vi lyckades väcka ungarna och åt sockerfrukost. Vi bestämde oss för att fara vidare och tänkte leta upp en ny strand. Vi hittade en outlet istället. Vi passade på att köpa en resväska till det utökade godset. Vi struntade i badandet och satte fart mot Philadelphia där vi hade bokat in oss på ett hotell.

Efter installation på hotellet blev det stadsvandring i två omgångar. Philadelphia bjuder på skyskrapor, shopping och mycket historia. Vi lyckades se en glimt av Liberty Bell som har en mångsidig anknytning till tiden då USA blev till. Sedan gick vi den långa avenyn upp till Museum of Art där den kända scenen från Rocky utspelar sig. Konstigt att fiktiv person kan ha så stor inverkan på turismen i en stad.

För övrigt så är här väldigt varmt. Över 100 grader.

image

image

image

image

image

image

image

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *