USA Dag 6 – 16 juli

Vi vaknade upp på vårt rum i Virginia Beach och packade snabbt ihop våra grejer. Frukosten ingick inte i priset, så vi köpte lite baguetter och pizza på vägen till stranden. Stranden i Virginia Beach är verkligen gigantisk och det krävs nog mycket folk för att det ska kännas trångt. Isabella var verkligen på badhumör idag och vi andra tre fick turas om att sällskapa henne i sjön. På land gjorde vi vårt bästa för att dyrka/undvika solen. När vi kände oss lagom kokta satte vi oss i bilen och körde norrut. Det är skönt att passa på att sitta i luftkonditioneringen när det är som varmast. Denna gång ställde vi GPSen på Bethany Beach. När vi kom kom dit upptäckte vi att det inte fanns så många ställen att slagga på och de som fanns var dyra. Men där var väldigt vackert.

Nåväl, vi lät oss inte nedslås utan fortsatte norrut tills vi kom till ett ställe som heter Dewey Beach. Där hittade vi snabbt ett hotell med rimligare priser trots att det inte var längre än 100 m till stranden. Hotellet var så finurligt konstruerat att man kunde köra med bilen upp till sitt våningsplan. Även idag blev vi sugna på kvällsdopp. Badet bjöd även på delfinshow. Som närmst var de 30 m från stranden. Magiskt! Kvällen avslutades med mat på en veranda som gick ut över vattnet på ”insidan” av Dewey Beach. Strandremsan är nämligen inte bredare än 300 m här och på insidan finns ett innanhav.

image

image

image

image

image

image

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *