USA Dag 5 – 15 juli

Idag har varit ännu en händelserik dag. Först fick vi ”Deluxe-frukost” på hotellet bestående av muffins, bacon och våfflor. Sedan skulle vi bege oss till en märkesoutlet i Williamsburg. Eftersom vi var lite tidiga, så passade vi på att köra runt i samhället. De hade något som de kallade Colonial Williamsburg. Man fick känslan av att de önskade att engelsmännen skulle komma och rädda för dem tillbaka till kolonialtiden. Nåja, till slut kom vi till outleten och satte igång och shoppa. Det fanns 150 butiker och det fanns inte en chans att man skulle kunna titta igenom samtliga. Det blev ett ganska bra byte ändå.

GPSen ställdes framåt eftermiddagen in på Virginia Beach. Det skulle ta 1.5h, men diverse köer förlängde resan ordentligt. Väl framme började jakten på ett hotellrum. Vi hamnade på ett enklare hotell i utkanten, men ändå så pass nära så att man kan gå till den gigantiska stranden med tillhörande boardwalk. Det blev ett dopp i Atlanten innan vi svidande om till aftonkläderna. Det blev nämligen mat på restaurang ikväll (igen).

image

image

image

image

image

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *