Kroatien dag 7 – 10:e juli

Snabbfrukost och sedan stack vi iväg till båten som skulle ta oss till Brac. Det var ca 40 personer på båten och färden tog 2h enkel väg. På vägen dit stekte skeppet självutnämnde kock fisk till oss. Den serverades med bröd och sallad samt dricka (vatten, saft eller vin). När vi kom fram och skulle till den berömda stranden kunde man gå eller ta sjötaxi de 3 km till stranden. Vi gick. Stranden var som en stor landtunga av rullgrus som stack ut några hundra meter från land. Där var sköna vågor i det turkosblå vattnet.

Efter hemkomst till Hvar gick vi ut och åt och avslutade kvällen med glass. Vi lyssnade också på en duktig tjej som sjöng och spelade gitarr på torget.

image

image

Det här inlägget postades i Semester. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *