USA Dag 10 – 20 juli

Idag har det inte hänt mycket. Vi har legat på stranden och badat om varannat. Igår blåste det och idag kom dyningarna. När vi kom ner till stranden var det ebb och det gick fina vågor och jag pep genast iväg för att en bodysurf-bräda som vi alla hade kul med. När Anne och jag gick och badade efter lunch var det högvatten och vågorna var svårare att bemästra och det var rättså kraftiga strömmar.

Vi har ju varit i många affärer redan, men inte i någon Walmart så det blev en tur till närmsta ställe. Man förvånas över hur billigt de kan sälja vissa saker. Vi passade också på att köpa lite förkylningspiller som de inte har i Sverige. Kvällsmaten intogs sedan på en italiensk bistro. Nu åskar det ute över havet. Vi sitter och spanar ut.

image

image

image

image

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *