USA Dag 8 – 18 juli

Sovmorgon och min födelsedag. Jag fick present på sängen av mina gulliga barn. Sedan hade vi ett trevligt samtal med Jan & Hanna-Lena i Sverige. Frukosten intogs återigen på Starbucks. Kaffe måste man ju ha. Sedan önskade jag mig faktiskt lite shopping. Vi besökte en galleria där bytet blev några Bluray med trevlig musik. Sedan traskade vi runt lite och snubblade på en sightseeing-buss. Vi löste biljett och åkte med en tur tills värmen knäckte oss. Vi irrade tillbaka till hotellet där det blev en eftermiddagsfika på caféet som låg i anslutning till hotellet.

Sedan skulle det förbränna. Anne och jag tog oss till gymmet och sprang av oss några kalorier. Födelsedagsmiddagen intogs på en trevlig italiensk restaurant. Nu ligger vi belåtna i sängen och slappar. Imorgon blir det ”Jersey shore”.

image

image

image

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *