USA Dag 4 – 14 juli

Idag lämnade vi Washington. Frukost intogs på Starbucks igen. Efter att jag hade slängt i mig min macka, tog jag min kaffemugg och knatade iväg till Avis medan de andra avslutade vår hotellvistelse. Det hände en anmärkningsvärd sak på Avis som jag måste dela med mig av. En medelålders man från Europa var väldigt noga av sig. Han hade tusen frågor till personalen och när han fick bilen, gjorde han en sån där säkerhetsgenomgång som man fick lära sig när man tog körkortet. Det tog säkert 10 – 15 minuter. När han väl var klar satte han sig i bilen, rullade sakta ut och på gatan och hamnade i fel riktning på enkelriktat och höll på att krocka med en taxibil. Det lönar sig aldrig att vara noggrann…

Dagen var vikt till ett besök på Six Flags America som är ett nöjesfält med de bästa berg-och-dalbanor. Ordinarie pris var 60$ per person, men en duktig receptionist på hotellet ordnade till det så att vi kom undan med cirka 29$ per person. Six Flags låg cirka en halvtimme utanför DC. Robert och jag åkte samtliga berg-och-dalbanorna och tjejerna åkte kanske hälften. De var häftiga allihopa. De hade också ett vattenland, men vi var nöjda efter allt åkande så vi struntade i det.

Vi hade bestämt oss för att åka söderut och vi riktade in kompassen och gasade på i vår Cheva. Vi hamnade i Williamsburg i södra Virginia. Där tog vi in på ett hotell som minsann hade en pool som vi svalkade oss i innan det blev kvällsmat.

image

image

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *