USA Dag 2 – 12 juli

Första riktiga dagen i Washington började jag med att cykla i hotellets gratisgym. De har ett betalgym också, men det är nog samma motstånd på cyklarna. När hela familjen var uppstigna, gav vi oss ut på staden. Frukost är knasigt dyrt på hotellet, så vi gick på ett kafé och tog en bagel med ägg och en kaffe. Nästan stopp var Vita Huset. Vi konstaterade att det var ett hus som var vitt och gick vidare till Washington-monumentet. Det var under renovering efter jordbävningen för några år sedan och helt inklätt i byggnadsställningar. När man stod där kunde man se hur massor av saker som man känner igen från film och TV.

Vi beslutade oss för att gå till Smithsonian Air and Space Museum. Fantastiskt ställe! Vi var dock inte där så jättelänge. Museumkvoten var fylld och det var dags att leta upp lite affärer. Vi strosade runt lite innan vi satte fart mot Victoria’s Secret. Där skulle Isabella enligt egen utsaga kunna vara i 10 h. Sedan var det dags att dumpa av bytet på hotellrummet, vila fötterna lite och planera nästa utflykt. Vi var hungriga och kom fram till att vi inte skulle hinna med både lunch och kvällsmat. Vi begav oss västerut (som Zeb Macahan) mot Georgetown. Det var en trevlig liten stadsdel och vi fick snabbt hjälp av en lokalbo att hitta ett matställe. Kanske inte det fräschaste stället, men maten var OK.

Sedan fortsatte shoppingfesten. Enmassa märkesbutiker hade etablerat sig i Georgetown och det blev napp på Urban Outfitters och Nike. Nöjda begav vi oss tillbaka till hotellet.

image

image

image

image

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till USA Dag 2 – 12 juli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *