USA Dag 1 – 11 juli

Vi lämnade Rostorp kl. 9 i morse. Nu är klockan 9 PM lokal tid i Washington. Vi har alltså varit uppe en bra stund. Resan har gått bra utan några incidenter. Nästan lite för tråkigt. När vi hade landat på Dulles och kommit igenom alla kontroller, tog vi en buss som tog oss hela vägen in till DC. På vägen åkte vi bl.a. förbi Arlington-kyrkogården och Pentagon. Anne fick kontakt med en inföding på bussen som guidade oss lite. Han kom själv från en resa till Stockholm där han hade sett Allsång på Skansen. Framme på hotellet gjorde vi oss snabbt hemmastadda innan vi gick ut och åt en hamburgare. Isabella lyckades också hitta en Victoria Secrets på stan. Dit ska vi tydligen imorgon när de har öppnat.

Det här inlägget postades i Semester. Bokmärk permalänken.

En kommentar till USA Dag 1 – 11 juli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *