Kroatien dag 9 – 12:e juli

Detta var en riktig mellandag. Ibland måste man ta semester från semestrandet också. Vi började med sovmorgon och fortsatte med en försenad frukost. Robert och Jon gick och köpte biljetter till en utflykt till Mljet dagen efter. Sedan gjorde vi ingenting innan vi gick ut. Vi började med att gå för att betala för lägenheten. Han vi hyr av hade sagt att han hade ett galleri i staden och att vi kunde betala till hans assistent om han inte var där själv. Assistenten visade sig vara hans mamma och han var enligt mamman på sitt jobb. Sedan kände vi att vi måste kolla var Marco Polo gjorde sina första utforskningar. Därefter blev det bad utanför stadsmuren.

Det blev ingen lunch, men istället tidig kvällsmat. Efter maten strosade vi runt och hamnade på en ungdomsmatch i vattenpolo. Det såg jättejobbigt ut. Denna kväll var det ungarnas tur att bjuda på en fest i lägenheten. Det blev trevligt och det ingick t.o.m. filmvisning.

image

image

Det här inlägget postades i Semester. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *